EI SISÄLLÄ KAIKKEA MAHDOLLISTA, SOPII KAIKKEEN MAHDOLLISEEN.

Tiablon chilikala

Tiablon chilikala

Valitsemaasi kalaa (myös vegeproteiini sopii tähän) 120g / per henkilö

2munaa

3rkl Tiablo chiliä

korppujauhoja

suolaa

öljyä ja/tai voita

 

1. Käsittele kalafileet ruodottomiksi ja nahattomiksi

2. Vatkaa Tiablo ja kanamunat kevyesti mutta hyvin sekaisin erillisessä kulhossa

3. Kaada korppujauhoja erilliselle lautaselle ja sekoita sekaan pari hyppysellistä suolaa (jos sinulla on Tiablon chilijauhetta, lisää sitäkin sekaan makua antamaan)

4. Pyörittele kalafilee kerrallaan ensin Tiablo-munaseoksessa ja sitten korppujauhoissa.

5. Kuumenna pannu ja sulata voi (jos käytät) ja paista paneroidut kalafileet pannulla noin minuutti per. puoli riippuen fileen paksuudesta.

 

Nautiskele Patatas Tiablojen kanssa, tai nappaa haltuusi Tiablon pehmeästi polttava hollandaise-kastike parsojen kera - tästä ei maukkaammaksi kevät voi tulla!