Tiablon mifulasagne
Tiablon mifulasagne
Pastalevyt
100 g tuorejuustoa
2 kananmunaa
2 keltuaista
0,5 dl psyliumia
1tl suolaa
2rkl Tiablo Roasted Garliccia
Pastalevyjen valmistus:
1. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään.
2. Asettele leivinpaperi pellille, öljyä paperin pinta hyvin.
3. Laita taikina leivinpaperin päälle ja asettele toinen leivinpaperi päälle, kauli ohueksi - tästä tulee koko pellillinen.
4. Paista koko komeus uunissa 175 asteessa 7-10 minuuttia.
5. Annan jäähtyä hetken ja leikkaa pieniksi levyiksi.
Tomaattinen mifu-kastike
1 prk Mifu raetta (330g)
500 g paseerattua tomaattia
50 g tomaattipyreetä
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
3rkl Tiablo Roasted Garlic
Basilikaa (tuore, 1 ruukku)
Öljyä
Kastikkeen valmistus:
1. Leikkaa sipulit ja kesäkurpitsat pieneksi, paista pannulla öljyssä hyvin.
2. Lisää sekaan mifu ja jatka paistamista, että kaikkiin tulee vähän jo pintaan väriä.
3. Lisää Tiablo, tomaattipyree ja paseerattu tomaatti pannulle.
4. Lisää lopuksi basilika ja annan hautua noin 30 minuuttia.
Juustokastike
5 dl maitoa
2 rkl maizenaa
1 dl vettä
100 g juustoraastetta (mozzarella) + juustoraastetta vielä päälle
Juustokastikkeen valmistus:
1. Kuumenna maito melkein kiehuvaksi.
2. Lisää sekaan maizenaseos (sekoita vesi maizenan kanssa ensin).
3. Lisää juustoraaste ja aja kastike sauvasekoittimella tasaiseksi.
Lasagnen valmistus:
1. Laita lasagnevuoan pohjalle tomaattikastiketta ja sen jälkeen kasaa vuorotellen lasagnelevyjä ja tomaattikastiketta. Laita päällimmäiseksi juustokastike ja sitten lopuksi juustoraaste.
2. Paista 175 asteessa noin 35 minuuttia.