Verkkokauppa on sulkeutunut. Reseptit edelleen käytössänne #tiablovers

Tiablon pehmeästi polttava suklaamutakakku

gluteeniton suklaakakku chilillä

Tiablon pehmeästi polttava suklaamutakakku

200 g voi 
200 g tumma suklaa 
150g sokeri
2 g suola
100 g gluteeniton kaurajauho
4 kananmunaa
3 rkl Tiablo Wings

 

Kuumenna uuni 180 asteeseen.

1. Sulata voi ja suklaa sekoittaen mikrossa tai kattilassa

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita voi-suklaaseoksen sekaan.

3. Sekoita Tiablo Wings sekaan.

4. Lisää munat yksitellen joukkoon, hyvin sekoittaen.

5. Voitele/Öljyä vuoka (koko noin 22cm)

6. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 20-25 minuuttia.

Nauti jäätelön kera tai sellaisenaan.

 

Vinkki! Tämä kakku kestää pakastamisen todella hyvin, mutta eipä tästä juuri sinne pakkaseen kerkeä mitään laittamaan..