Tiablon pehmeästi polttava suklaamutakakku
Tiablon pehmeästi polttava suklaamutakakku
200 g voi
200 g tumma suklaa
150g sokeri
2 g suola
100 g gluteeniton kaurajauho
4 kananmunaa
3 rkl Tiablo Wings
Kuumenna uuni 180 asteeseen.
1. Sulata voi ja suklaa sekoittaen mikrossa tai kattilassa
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita voi-suklaaseoksen sekaan.
3. Sekoita Tiablo Wings sekaan.
4. Lisää munat yksitellen joukkoon, hyvin sekoittaen.
5. Voitele/Öljyä vuoka (koko noin 22cm)
6. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 20-25 minuuttia.
Nauti jäätelön kera tai sellaisenaan.
Vinkki! Tämä kakku kestää pakastamisen todella hyvin, mutta eipä tästä juuri sinne pakkaseen kerkeä mitään laittamaan..