Tiablon raparperi-sipulisalsa
Raparperi on kesän parasta antia! Tässä grilliruokien luottokumppani-reseptissä yhdistyy raparperin raikas hapokkuus, sipulin ja mausteiden täyteläisyys ja Tiablon tuoma pehmeä polte.
Raparperi-sipulisalsa
Raaka-aineet
2kpl salotti sipuli n.75g
1 kpl valkosipulin kynsi
3dl öljy
3rkl väkiviinaetikka
½dl sokeri
1tl suola
2 rkl Tiablo Chili kastiketta (myös Wings ja Garlic sopii!)
4dl (noin 200g) raparperia
1. Leikkaa sipulit pieneksi kuutioksi. Paista sipulit kevyesti öljyssä, ei saa ruskistua. Lisää loput raaka-aineet paitsi raparperi ja hauduttele miedolla lämmöllä noin 5minuuttia.
2. Leikkaa raparperit pieneksi kuutioksi ja kaada lämmin sipulipaistos öljyineen raparperin sekaan ja anna maustua sekä viilentyä.
Vinkki! Erinomainen grillattujen juustojen kanssa. Sopii myös kalalle ja lihalle.