Joulukuun ajan TIABLO ALL IN ja yli 25 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

Tiablon raparperi-sipulisalsa

 

Raparperi on kesän parasta antia! Tässä grilliruokien luottokumppani-reseptissä yhdistyy raparperin raikas hapokkuus, sipulin ja mausteiden täyteläisyys ja Tiablon tuoma pehmeä polte.

 

Raparperi-sipulisalsa

Raaka-aineet

2kpl salotti sipuli n.75g

1 kpl valkosipulin kynsi

3dl öljy

3rkl väkiviinaetikka

½dl sokeri

1tl suola

2 rkl Tiablo Chili kastiketta (myös Wings ja Garlic sopii!)

4dl (noin 200g) raparperia

1. Leikkaa sipulit pieneksi kuutioksi. Paista sipulit kevyesti öljyssä, ei saa ruskistua. Lisää loput raaka-aineet paitsi raparperi ja hauduttele miedolla lämmöllä noin 5minuuttia.

2. Leikkaa raparperit pieneksi kuutioksi ja kaada lämmin sipulipaistos öljyineen raparperin sekaan ja anna maustua sekä viilentyä.

 Vinkki! Erinomainen grillattujen juustojen kanssa. Sopii myös kalalle ja lihalle.