Tiablon siivet ja aurajuustodippi

 

 

Tiablon siivet

1 pkt maustamattomia siipiä

2L kana/kasviliemi

50g voi

100g Tiablo Wings kastiketta

(Psst.. Voit maustaa voimakkuuden mieluiseksi lisäämällä tai vähentämällä voin ja Wings-kastikkeen määrää. Tässä miedompi versio: 75g voi, 75g Tiablo Wings)

 

Ennen siipien käsittelyä, laita nyt viimeistään alla olevan ohjeen mukaan dipin kermaviilit valumaan.

1.Kuumenna liemi kattilassa kiehuvaksi, lisää siivet sekaan ja kun liemi kuumenee kiehuvaksi uudelleen pienennä lämpötilaa reilusti hellan/induktion lämpö 1-2 teholle ja hauduta 20 minuuttia. Älä enää anna liemen kiehua tai siivet kuivuvat. Nosta siivet leivinpaperille ja siivilöi liemi.

Vinkki! Säästä liemi pakastimessa seuraavaa siipihetkeä varten, näin liemi kerää makua jokaisen keittämisen jälkeen enemmän ja maku vain paranee.

2.Lämmitä uuni 225 asteeseen Paista siipiä ensin 15 minuuttia käännä ja paista toiset 15 minuuttia. Anna siipien hetki jäähtyä. Siipien jäähtyessä on hyvä tehdä kastike mikä tulee siipien päälle.

3.Sulata voi mikrossa tai kattilassa. Sekoita Tiablo wings- kastike voihin ja vatkaa hyvin. Voi pitää olla kuumaa, ettei kastike muutu kovaksi. Laita siivet pussiin tai pieneen rasiaan. Kaada kastike siipien päälle ja pyörittele huolella. Nauti siivet aurajuusto-dipin kanssa.

Aurajuusto-dippi siiville.

1 prk kermaviiliä (200g)

n.60g aurajuustoa (1/3 pakettia)

1.Valuta kermaviiliä noin 2 tuntia, Esimerkiksi kahvin keittämiseen tarkoitetun suodatepaperin läpi niin, että asettelet sen isoon kuppiin ja taitat reunat kupin reunojen yli, jotta kupin pohjalle jää tilaa valuvalle nesteelle. Valutuksen jälkeen, kaada paksu kermaviili astiaan ja sekoita murennetun aurajuuston kanssa. Tämä on hyvä tehdä ennen siipien kypsentämistä.

 

Nautinnollista hetkeä siipien kanssa! Jos jaat hetken ystävän kanssa, suosittelemme tuplaamaan raaka-aineiden määrän, tai vaikka triplaamaan jos siipien äärelle saapuu useampi #tiablovers:si.