Yli 30 euron tilaukset ilman toimituskuluja! HOT HOT HOT.

Tiablon tarinaa ja polttavimmat uutiset

  

Tiablon tarina

Ammattitaidolla. Tiablon tuotteiden, reseptiikan, valmistuksen ja sitä myötä koko herkullisen maun takana on tarina siitä kun kokki halusi itselleen chilikastikkeen, mikä ei sisältäisi sokeria ja olisi mahdollisimman simppeliä - ilman mitään turhaa ja keinotekoista.

Aidosti. Halusimme tuoda markkinoille tuotteen mikä ei sisältäisi kaikkea mahdollista vaan mikä sopisi kaikkeen mahdolliseen.

Intohimoisesti. Reseptiemme takana on intohimo chiliin ja ruokaan. Tarinat reseptien takana ovat kehittyneet matkalla niin ravintoloissa kokkaillen, maistellen kuin keittokirjoja katsellen.

Innostuneesti. Halu kirjoittaa ja jakaa omia suosikkireseptejä yhdistyi kun Tiablo tervehti meitä ensimmäisen kerran kattilastamme. Omien suosikkiruokien tuunailu Tiablon kanssa toimi, sillä tavoin esimerkiksi syntyi reseptimme Tiablon siivistä. Kaipasimme lisää täyteläistä makua kastikkeeseen ja mehevämpää koostumusta makuelämykseen.

Rehellisesti. Tiablo on tuote, mitä itse rehellisesti sanoen rakastamme, siksi onkin niin hienoa saada jakaa makuelämys sinunkin kanssa.

 

Tiablo®️kastikkeille myönnettiin Avainlippu vuonna 2021.

Avainlippu tuotteissamme kertoo sen, että kastikkeemme valmistetaan Suomessa. Lisäksi merkki korostaa yhtä tärkeimmistä arvoistamme, että haluamme itsekin toiminnallamme työllistää ja sitä myötä tukea kotimaisia yrityksiä.

 

Tiablon takana, Tiablon tekijä - Samuli.

”Olen intohimoinen kokkailija, kotona ja töissä. Rakastan hifistellä annoksen ulkonäköä, mutta annoksen maku on se tärkein. Monet pelkäävät chiliä, sen sanotaan olevan sellainen varman närästyksen tekijä mikä peittää kaikki maut alleen ja polttaa vielä kielenkin mennessään, jota vain harva rakastaa. Tiablossa rakastan sitä, että se polttaa pehmeästi eikä peitä muita makuja alleen vaan enemmänkin korostaa kaikkea sitä muuta herkullisuutta mitä siinä lautasella milloinkin on, mutta kyllä siitä närästyksen voi saada! Olen keitellyt chilikastikkeita kauan, mutta kun Tiablo syntyi kattilaan - maistoin sitä, vaimoni maistoi ja sitten söimmekin sitä kaiken kanssa aamupalasta iltapalaan. Olen haaveillut siitä omasta jutusta aina, lähinnä omasta ravintolasta jo kokkikouluajoista asti. Tiablo kuitenkin hurmasi niin vahvasti minut, että chilituotteiden valmistaminen ja reseptien jakaminen kaikille on aivan mahtavaa! Tavoitteeni on, että Tiablo pääsee kaikkien ihmisten pöytään jakamaan ja vahvistamaan makuelämyksiä. Oho, ääneen sanottu on puoliksi tehty eikö!''

 

Tiablon siivet ensimmäistä kertaa ravintolaelämyksenä 7.11.21

Jatkoa luvassa! 

 

Jatkoa luvattu! Tiablon  Sunday Wingday vol2 huhtikuussa, menussa Tiablon siivet ja Tiablon rapeat jalosnäkit. 

 

Maukas afterwörkki työporukalle tai kaveriporukalle? Ota yhteyttä! 

Jaa sinäkin oma hetkesi Tiablon seurassa @tiablochili #tiablovers