Toimitusehdot ja tietosuoja

Toimitusehdot


Verkkokaupan tuotteita myy Tiablo Foods Oy 3160043-9. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.tiablochili.fi ostoskorin kautta. Tällä hetkellä postitamme Tiablon tuotteita vain Suomen sisällä.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 
Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. PaytrailOyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Katso toimitusehtojen kieliversiot »  
Toimitusaika
Postitamme tilattuja tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää kauppahinnan maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme www.tiablochili.fi sivustollamme.


Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina Postin lähetyksellä.


Palautusehdot
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan meihin yhteyttä info@tiablochili.fi lisätietoja varten. Palautuksesta ei aiheudu asiakkaalle kustannuksia.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).
 
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.
 

Tietosuoja

Tiablo (Tiablo Foods Oy) - käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) mukainen tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tiablo Foods Oy 3160043-9 on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja noudattaa kaikessa toiminnassaan hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi tuotteitamme tai yhteyttä meihin verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista.

Rekisterinpitäjä

Tiablo Foods Oy 3160043-9
Posti: PL80 01511 VANTAA

Rekisteriasioista vastaava taho

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voi kysyä lisää sähköpostilla:

info@tiablochili.fi

Rekisterin nimi

Tiablon verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 - Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
 - Verkkokaupan kehittäminen, hallinnointi ja käyttökokemuksen parantaminen
 - Asiakasviestintä, markkinointi ja markkinoinnin kohdentaminen

  Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja henkilötietoja käsitellään vain asiakkaan ja Tiablo:n väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

  Rekisterin sisältämät tiedot

  Tiablon verkkokaupan asiakasrekisteri pitää sisällään seuraavat käyttäjien itsensä antamat tiedot:
   - Etu- ja sukunimi
   - Sähköposti
   - Puhelinnumero
   - Toimitustiedot
   - Maksu-/laskutustiedot
   - Tiedot mahdollisista markkinointiluvista ja -kielloista


   Lisäksi rekisteri pitää sisällään seuraavia palvelun käytöstä havainnoituja tai analytiikan avulla johdettuja tietoja:

    - Ostohistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
    - Päätelaitteiden tunnistetiedot (IP-osoitteet)
    - Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot
    - Evästeiden kautta kerättävät tiedot (esimerkiksi mitä kautta asiakas tuli verkkokauppaan)


    Säännönmukaiset tietolähteet

    Rekisterin tiedot koostuvat pääosin asiakkaan itse verkkosivustoillamme ilmoittamista tiedoista. Henkilötietoja on mahdollista kerätä myös erikseen lomakkeilla rekisterinpitäjän verkkosivuilla, tapahtumissa ja kampanjoissa.

    Tietojen siirto kolmansille osapuolille

    Tiablo luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille esim. maksutapahtumissa, toimituksissa. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat:

     - Kuljetusliikkeet, kuten Posti
     - Maksunvälittäjät maksukortilla maksettaessa
     - Luotonvälittäjät laskulla tai osamaksulla maksettaessa
     
    Nämä kolmannet osapuolet eivät missään tapauksessa saa käyttää annettuja tietoja omiin tarkoituksiinsa ja heille toimitetaan vain palvelun toteutumisen kannalta oleellinen tieto. Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille.

    Lisäksi Tiablo:lla on oikeus/velvollisuus luovuttaa henkilötietoja viranomaisille heiltä tulevien tietopyyntöjen täyttämiseksi.

    Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

    Tiablo ei siirrä rekisterin tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Jos tietoja siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, varmistetaan henkilötietojen suojan riittävä taso soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

    Rekisterin suojauksen periaatteet

    Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

    Rekisteröidyn oikeudet

    Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

     - Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
     - Oikeus tietojen oikaisemiseen
     - Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
     - Oikeus vastustaa käsittelyä
     - Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
     - Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle


     Rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi tulee tarkastuspyyntö, kielto tms. lähettää rekisteriasioista vastaavan tahon sähköpostiin ja sen on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu. Tarkastuspyyntöjen osalta rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa.

     Lisäksi on huomioitavaa, että tietyissä tapauksissa rekisteröidyn oikeuksien toimeenpanoa voi rajoittaa viranomaissäätely/lainsäädäntö joka asettaa vaatimuksia esimerkiksi kirjanpidon tositteiden säilyttämiselle.

     Tietojen säilyttäminen

     Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle. Palveluidemme kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.


     Päivitetty 1.4.2021