Tiablon pesto
Tiablon pehmeästi polttava pesto
2dl aurinkokuivattua tomaattia
1 dl manteleita (kuorineen tai ilman)
1dl parmesaania
2rkl öljyä
4rkl Tiablo Roasted Garlic (resepti onnistuu myös muilla Tiablon kastikkeilla, jos käytät Tiablo Chiliä tai Tiablo Wingsiä tähän; paahda pannulla pienessä määrässä öljyä pari valkosipulinkynttä)
1. Paahda mantelit kuumalla pannulla tai uunissa(200 astetta) siihen asti, että pinta saa paahteisen värin.
2. Jauha tasaiseksi massaksi aurinkokuivatut tomaatit, paahdetut mantelit ja Tiablo-kastike (voit jättää halutessasi sattumia tai massan hieman rouheiseksi)
3. Lisää sekaan vähitellen öljy ja lopuksi juusto.
Sopii sellaisenaan grilliruokien pintaan, leivän päälle tai pyöräytä pastan sekaan - nauti!